AUTO ELECTRONICS ȘI NAVIGAȚIE

Navigatie universala M 88

Navigatie universala M88

Navigatie universala M 88

Prezentare produs navigatie universala M 88 Navigările sunt destul de populare și căutarea lor este destul de mare. Astfel se nasc variante noi și mai funcționale. Astăzi putem găsi o gamă foarte largă de opțiuni de navigare GPS pe piață. Una dintre cele mai recente adăugiri pe piața europeană este navigația M88. Navigația are un design unic – până acum niciuna nu a fost oferită în această formă. Astfel puteți să-l poziționați pe tabloul de bord al vehiculului, astfel încât navigația pare a fi parte a mașinii – ca extra. Acest lucru este, de asemenea, datorită tuturor caracteristicilor pe care le oferă.

Navigarea este cu sistemul de operare ANDROID

De aici vin cele mai multe caracteristici. Puteți descărca și distribui conținut, instala aplicații Google Play și le puteți utiliza. Desigur, puteți utiliza, de asemenea, caracteristicile standard ale unui dispozitiv multimedia aici – ascultarea muzicii, redarea fișierelor video, vizualizarea fotografiilor.

Ca o navigare tipică cu ANDROID, avem de asemenea un dispozitiv cu un modul WI-FI încorporat. Cu aceasta, avem capacitatea de a captura și de a stabili o conexiune Wi-Fi, astfel încât să putem naviga pe Internet în mod liber și să folosim aplicații, conținut.

Modulul Wifi, cu toate acestea, nu este singura sursă de Internet pe care o oferă navigația. M88 are o funcție 4G. Puteți să o utilizați adăugând o cartelă SIM cu date mobile.

Modelul are, de asemenea, mai mult. M 88 are 2 camere. O cameră care se află pe dispozitivul în sine este utilizată pentru înregistrarea drumului și transformarea acestuia într-un înregistrator video funcțional.

Acest lucru vă oferă siguranța că prin înregistrarea căii puteți utiliza datele înregistrate ulterior pentru a obține anumite informații sau chiar pentru aplicarea legii pentru a dovedi anumite circumstanțe. Celălalt aparat foto este utilizat pentru parcare. Instalând camera de mers înapoi a mașinii, inversarea ecranului de navigare va face o imagine a poziției din spatele mașinii, astfel încât să puteți manevra cu ușurință și să vă parcați mașina.

Pe navigație modelul vine cu ultimele actualizări ale hărților detaliate pentru Europa, Balcani și țările scandinave. Hărțile sunt speciale pentru o mașină, iar M88 are și o navigație profesională pentru camioane. În plus față de punctele de interes, avertismente, puteți introduce parametrii camionului și astfel traseul pe care îl va calcula navigația va fi aliniat cu acestea.

Acest lucru este crucial pentru șoferii de camion sau autobuz, pentru că nu toate drumurile sunt permise, dar pentru trasee necunoscute nu pot ști întotdeauna în cazul în care drumul va interzice sau punte de legătură, prin care nu se poate trece.

Mai multe vedeti: aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *