AUTO ELECTRONICS ȘI NAVIGAȚIE

Navigatii multimedia 1DIN

Navigatii multimedia 1DIN

Navigatii multimedia 1DIN

Navigatii multimedia 1DIN este o sferă cu creștere rapidă, iar interesul pentru produsele din ea nu va dispărea niciodată. Astăzi, piața oferă o varietate extrem de bogată de elemente în această nișă. Propunerile devin din ce în ce mai moderne și funcționale și provoacă interesul și cererea utilizatorului final.

Cu toții dorim să folosim un dispozitiv modern și elegant, care să completeze designul interior al mașinii noastre. Vrem să avem un dispozitiv funcțional care să combine multe caracteristici utile pentru noi. Tehnicienii știu acest lucru și astăzi găsim sute de variante de dispozitive pentru a ne satisface dorințele. Distribuitorii de produse electronice oferă playere audio, monitoare, camere video cu vedere spate, parrotroni, sisteme Mâini libere și multe altele.

Unul dintre cele mai avansate dispozitive și top în vânzări este sistemul de mașini multimedia. Este un dispozitiv care combină funcționalitatea mai multor persoane și este, de asemenea, caracterizat printr-un design impresionant.

Multimedia în funcție de caracteristicile lor pot include funcțiile player-ul de navigație, audio și video, monitor pentru spate Camera de luat vederi, televizor, tabletă, handsfree și altele. Producătorii multimedia mari sunt disponibili în diferite modele.

Multimedia este împărțit în două tipuri – single ding și dublat. DIN este o abreviere care reprezintă standardul german (dimensiuni aproximative de 180 până la 50 mm și este ISO 7736). În funcție de dimensiune, este 1 DIN și 2 DIN. Ambele tipuri sunt foarte diferite în ceea ce privește designul și unele dintre caracteristici.

Ding-ul unic este ca un player audio care afișează un afișaj de mărime diferit, în funcție de model. Funcțiile de mai sus se aplică la zaruri simple și duble. Diferitele unități de tonare variază în funcție de sistemul de operare – WinCE sau Android, caracteristici și specificații. Dimensiunea standard a unității este de 178 × 50 mm.

Mai multe informatii gasiti aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *