AUTO ELECTRONICS ȘI NAVIGAȚIE

Cum sa alegi o camera DVR pentru masina ta?

DVR

Cum sa alegi o camera DVR pentru masina ta?

DVR Care sunt factorii de urmărit atunci când alegeți o cameră pentru mașină?

După cum se știe bine, camera DVR este o “cutie neagră” pentru o mașină. Aceasta înseamnă că întregul proces în timpul conducerii poate fi înregistrat prin plasarea înregistratorului video în interiorul mașinii.

Când este vorba despre un incident, acesta poate servi drept dovadă sau informator – cine este responsabil pentru incident. În astfel de situații extreme, înregistrările video pot ajuta poliția să colecteze dovezi.

Iată câțiva factori care trebuie abordați atunci când alegi o camera auto dvr.
1

Există o mulțime de opțiuni pentru piața auto Marci de aparat de fotografiat astăzi Wemmel și prețul lor variază, după cum știți. – prețul variază în functie de calitate .

Trebuie remarcat faptul că, camerele DVR pot arata exact la fel, dar costul pentru ele este diferit, în acest caz, în general vorbind, mai ieftin masina aparat de fotografiat are un procesor cu o calitate scăzută sau o altă componentă hardware este calitate inferioară. Camerele DVR ale mașinilor nu sunt proiectate să tragă în afara mașinii, iar utilizarea ca foaier nu este recomandată.

Deoarece bateriile acestor dispozitive nu sunt deosebit de rezistente, acestea trebuie incluse în tabloul de bord al mașinii pentru a funcționa. În ceea ce privește cele mai populare branduri, au propria lor fabrică în cazul în care le produc, ei au serviciul constant la care puteți contacta pentru întrebări sau probleme care apar.

La magazinul nostru auto online Gpsarea.ro avem și un consultant de service și de vânzări competent, care vă va răspunde cu plăcere la oricare dintre întrebările dvs.
2

Obiectivul este de obicei împărțit în trei categorii:

lentile de sticlă întreagă, lentile de rășină și lentile de sticlă-rășină. Dintre acestea, cel cu cea mai bună calitate este o lentilă de sticlă completă.

Are o senzitivitate ridicată atunci când fotografiază la lumină scăzută și un cadru destul de bun poate fi realizat pe timp de noapte. În plus, lentila din sticlă pot fi adaptate la mediul foarte repede, prin urmare, puterea optică mai puternică, cu atât mai multe straturi există dispersor, vieo și fotografii clare.

Pe lângă tipul de lentile, unghiul de vedere este, de asemenea, important. Lentila de unghi de 170 de grade acoperă pe deplin întregul parbriz.
3

Procesorul este inima camerelor DVR, afectează în mod direct prețul. În prezent, piața – Ambarella este lider printre producătorii de chipuri de vârf.

Printre principalele avantaje ale Ambarella se numără: linte 5MPX; HD 1920 * 1080p; Decodarea H.264 de mare compresie; 60 de cadre pe secundă.

Următoarea poziție pentru producătorii de top sunt Allwinner și Novatek, aceste două procesoare au un raport ideal preț-calitate și suportă, de asemenea, video 1080p fără probleme.
4

HDR (High Dynamic Range Imaging) este o caracteristică găsit doar în DVR-ele sunt de înaltă clasă.

Comparativ cu imaginea normală, funcția HDR poate oferi o gamă largă de dinamic și bogat detaliu a imaginii. Funcția HDR- vizualizate foarte dorbrite în termeni reali.

Prin urmare, funcția HDR are nevoie de hardware-ul puternic: funcția HDR suporta înregistrarea mai multor clipuri video în același timp.

5

În ceea ce tehnologia avansează, calitatea video în timpul zilei este aproape o provocare pentru DVR – Camera auto. Evaluate datorită recordere tehnologice inovatoare dobândesc moduri: viziune Nocturna. Acest mod este extrem de important, dacă de multe ori trebuie să călătorească pe timp de noapte, deoarece de cele mai multe accidente pe drum sunt pe timp de noapte.

WDR este o tehnologie nouă este proiectat pentru a ajuta la imbunatatirea pe timp de noapte masina de fotografiere aparat de fotografiat DVR. WDR rezolvă în mod eficient problema de iluminat, strălucire și scoate în evidență alte de-a lungul drumului. Combinația dintre WDR și HDR face ca viziune de noapte videoegistratoare auto mai clara și mai realista.

Să sperăm că articolul ai fost util, de aici puteți vedea gama noastră completă de DVR – aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *