AUTO ELECTRONICS ȘI NAVIGAȚIE

Multimedia pentru masina 1DIN si 2DIN

Multimedia pentru masina 1DIN si 2DIN

Multimedia pentru masina 1DIN si 2DIN

Multimedia pentru masina 1DIN si 2DIN Poate că nu toată lumea folosește multimedia în mașină. Aproape fiecare masina are un player audio sau alt sistem. Bineînțeles, este mult mai confortabil să asculți muzica preferată în timp ce conduceți, să vă bucurați de mass-media în timp ce suntem în mers și să profitați de o mulțime de alte avantaje.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, se fac produse din ce în ce mai interesante și inovatoare – din ce în ce mai funcționale și mai moderne.

Astăzi, cele mai populare sunt aparatele duble și unice de pe piață.

Acestea sunt sisteme din tabloul de bord care servesc drept multimedia și informații. Ele sunt practic împărțite în funcție de tipul lor. Pixul unic are o dimensiune standard a player-ului audio, dar un ecran cu altă dimensiune a ecranului este afișat în funcție de model.

Ding-ul dublu este cealaltă opțiune – o întreagă consola cu ecran. Diferite modele pot fi instalate în funcție de modelul vehiculului și respectiv de tipul de bord – dacă există spațiu pentru unul sau celălalt jucător. În plus, montarea oricăror modele depinde și de preferințele utilizatorului.

Celălalt lucru care este în esență diferit este parametrii tehnici și, mai presus de toate, sistemul de operare. Acestea sunt împărțite în medii multimedia cu Windows CE și ANDROID.

Prima opțiune este mai simplă și include caracteristicile de bază – muzică de pe discurile sursă, USB, SD, AUX, navigație, cameră de mers înapoi, cititor de fișiere video, radio.

Multimedia pentru masina 1DIN si 2DIN A doua opțiune este mai funcțională –

Pe lângă toate cele de mai sus, are funcționalitate WI-FI, adică poate fi conectată la Internet, navighează, descarcă conținut, instalează și utilizează aplicații.

De asemenea, vă puteți conecta la un dongle multimedia sau tuner (dacă nu aveți tuner încorporat) pentru televizoare digitale, OBD02 și alte accesorii.

În afară de extras și oportunități, mass-media diferă ca design și producător. Astăzi, piața oferă o mare varietate de arome și nevoi.

Poate cea mai importantă diferență este pentru acest scop.

Aici există posibilități multimedia universale și multimedia specializate. În primul caz, ding-ul unic sau dublu are dimensiuni conform standardului european.

Acestea se potrivesc cu autovehicule de astfel de dimensiuni pe tabloul de bord sau pot fi prevăzute cu panouri sau cadre adaptoare.

Aceasta este o opțiune mai bugetară pentru mass-media auto. Specializate sunt multimedia special concepute pentru tabloul de bord al unei mărci și al unui model auto.

Aici forma și designul coincid complet cu cele de pe tabloul de bord, plus luminile de fundal ale butoanelor, sigla, interfața.

Aceasta este o opțiune mai preferată datorită aspectului mai bun pe care îl va obține tabloul de bord după instalare.

Mai mult decât atât, după instalarea unei astfel de navigări, având în vedere că vehiculul are o funcție de direcție din volan, va fi capabil să-l folosească și după înlocuirea suportului din fabrică, ceea ce este destul de relativ în primul caz.

Mai multe puteti gasi aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *