AUTO ELECTRONICS ȘI NAVIGAȚIE

Navigatie GPS LEOS TRUCK MATE

Navigatie GPS LEOS TRUCK MATE
Navigatie GPS LEOS TRUCK MATE

Navigatie GPS LEOS TRUCK MATE există cea mai recentă navigație LEOS. Noua generație TRUCK MATE este caracterizată de parametrii super-puternici, viteza și designul incredibil cu finisaj din cauciuc.

LEOS este un brand bine-cunoscut pe piața europeană, dovedit a fi o navigație de calitate și extrem de precisă.
Acest lucru poate confirma mulți utilizatori care sunt mulțumiți de el și care au construit numele bun.

LEOS este un navigator de înaltă calitate, care își câștigă în mod constant fanii prin lansarea frecventă a noilor sale modele, modernizate și la modă.

Navigările cu acest brand au un nivel ridicat de performanță. Acest lucru este disponibil de la toate modelele care au fost comercializate până acum.

Este ultimul model al mărcii LEOS pentru anul 2017 disponibil pe piață. Similar cu unele din predecesorii săi, navigația suportă cei mai actuali parametri de navigare cu WinCE și un procesor rapid.

Software-ul are vizualizări actualizate, cele mai recente hărți din Europa, Turcia și celelalte țări balcanice.
Include, desigur, toate informațiile relevante privind interesul exact, cum ar fi benzinării, parcări, restaurante, moteluri, zone industriale, avertismente cu privire la radare, posturi de poliție, etc.

Modelul LEOS TRUCK MATE este disponibil în versiunile de 5 “și 7” de autoturisme. Este disponibil și în variantele de 5 și 7 inch cu software pentru camioane.

Navigarea pe camioane include posibilitatea de a introduce lungimea, lățimea, înălțimea remorcii și rutele sunt calculate în funcție de parametrii stabiliți în setări.

Noul model de navigație LEOS continuă să mențină un nivel ridicat de performanță, alături de parametrii incontestabil de buni, care vin cu un nou design elegant.

Mao multe puteti gasi aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *