AUTO ELECTRONICS ȘI NAVIGAȚIE

Cum aleg un player audio pentru mașina mea

Cum aleg un player audio pentru mașina mea

Toată lumea îi place să se afle în compania muzicii preferate în timp ce călătorește cu mașina. Uneori călătoria este furat momente de odihnă și timp pentru un pic de relaxare.

De aceea, aproape în fiecare mașină există un sistem muzical – radio, player, multimedia. Acesta este motivul pentru care cererea pentru astfel de aparate este foarte mare.

De asemenea, aceasta determină o mare varietate de tipuri diferite de dispozitive disponibile pe piață. Dacă sunteți în căutarea pentru sistemul mass-media auto va întâlni sute de magazine online și fizice, care oferă tot felul de variante, cu diferite functii, design, brand. Marea alegere a pieței face din ce în ce mai dificilă alegerea unui dispozitiv.

Principalele caracteristici ale dispozitivelor sunt câteva și ar trebui să acordați atenție în principal:

* Mijloacele din care sunt redate fișierele – Sloturile pe care le are dispozitivul, determină pe ce suport puteți pune muzică, video.

Cu cat mai mult aveti, cu atat mai multe optiuni si oportunitati pe care le aveti. Cardul SD, intrările USB și AUX sunt cele mai funcționale, deoarece puteți descărca și adăuga cu ușurință fișiere noi și ușor.

Discurile sunt destul de comune și, prin urmare, un slot pentru discuri este, de asemenea, un avantaj.

* Putere – Dacă intenționați să utilizați difuzoarele din fabrică ale playerului, nu vă faceți griji cu privire la putere. Cu toate acestea, dacă se schimbă cu altele noi, opriți-le pe un model cu o putere de ieșire mai mare.

* Bluetooth – Această caracteristică vă permite să utilizați caracteristica Mâini libere. Acesta este modul în care vă puteți conecta telefonul la playerul audio și atunci când aveți un apel, îl puteți lua prin intermediul playerului, efectuând apelul prin acesta.

* Afișaj –

disponibilitatea afișajului permite vizualizarea fișierelor video, utilizând o cameră de vizionare directă pe dispozitiv.

În prezent, predomină în mod deosebit sistemele multimedia ale dynului unic și dublu. Acestea sunt sisteme foarte funcționale, care, în plus față de funcțiile de mai sus, permițând redarea video prin intermediul ecranului – mici 4.1, 4.4, 6, 6,2, 7, 7,9, 8 inch.

Poate fi pe jucatorul în sine, să iasă din el sau să fie dublat – ecran complet. Mai mult decât atât avantaj incontestabil, acest tip de dispozitive oferă conectivitate cu camera din spate, sistem de operare Android, conectivitate la Internet.

Gama de prețuri a unui jucător audio auto este destul de mare, iar diferențele pot fi multe. Desigur, cele mai scumpe modele sunt high-end și diferă prin aceea că un sunet asigură o mai bună, mai multe opțiuni de configurare și lucru mai important – posibilitatea de actualizare viitoare, prin adăugarea unei caracteristici care nu este disponibilă în prezent.

Alegerea sistemului audio depinde în totalitate de nevoile dumneavoastră – dacă doriți să utilizați mai multe caracteristici sau dispozitiv suficient care vă permite să modificați cu ușurință și să adăugați muzica preferată pe un mediu prin care se reproduce muzica de pe playerul audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *