AUTO ELECTRONICS ȘI NAVIGAȚIE

Ce este un înregistrator video

Ce este un înregistrator video

Ce este un înregistrator video

Ce este un înregistrator video inregistratoarele video sunt înregistratoare DVR proiectate și specializate pentru autoturisme, camioane, motociclete și alte vehicule. Camerele de înregistrare sunt utilizate pentru a stoca cadre video, imagini și alte informații în timpul călătoriei.

 

De ce merită să ai un înregistrator video?

Primul și cel mai important motiv pentru a obține o cameră în mașină este că acestea vor avea vizibilitate completă asupra întregii situații de trafic și tot ce se întâmplă în jurul mașinii dvs. pe șosea.

Înregistrările video vă pot servi în mai multe situații diferite – cum ar fi dovezile instanței, în rezolvarea unei dispute privind accidentele rutiere, în fața autorităților de control al traficului.

Dar asta nu epuizează totul. Designul compact și elegant al multor camere foto vă permite să le folosiți în afara mașinii dvs., să capturați vederi uluitoare sau videoclipuri interesante.

 

Care sunt caracteristicile suplimentare ale înregistratoarelor video?

Cele mai multe camere DVR sunt echipate cu un obiectiv cu unghi larg. Datorită acesteia, aparatul foto cuprinde cel mai mare perimetru posibil al drumului și nu vă permite să pierdeți nimic din ceea ce se întâmplă.

Inregistratoarele video DVR, care sunt de asemenea utilizate ca “cutii negre”, au multe caracteristici utile pentru localizarea permanentă a mașinii, urmărirea pistei, viteza și direcția de deplasare. Aceasta vă permite să determinați cu precizie locația celui mai mic incident.

Senzorii G disponibili în unele modele au grijă de siguranța dvs. pe șosea. De îndată ce detectează un accident vascular cerebral sau o schimbare bruscă a direcției sau a vitezei, camera intră în modul de înregistrare.

Multe dintre modelele video recordere sunt echipate, de asemenea, cu detectoare de mișcare care le permit să nu înregistreze permanent și numai dacă mișcarea este detectată în jurul mașinii.

Unele dintre dispozitive merg împreună cu un software special pentru revizuirea ulterioară a pieselor. Vă permite să vizualizați și să analizați materialul video într-un mod impresionant și foarte convenabil.

 

Cine are nevoie cel mai mult camera DVR?

Inregistratoarele video sunt accesibile și utile pentru fiecare șofer și nu numai. F

ie că conduceți o mașină, camion, motocicletă sau alt vehicul, un înregistrator video va găsi întotdeauna un loc stabil în el.

Dar asta nu e tot. Dacă aplicați chiar și un accesoriu mic, cum ar fi un caz impermeabil, de exemplu, camera DVR poate deveni un mijloc de fotografiere frumoasă subacvatică.

Înregistratoarele video sunt utilizate pe scară largă și nu putem fi siguri când și în ce condiții o vom avea nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *