INFORMATION QUESTIONS

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Timp de livrare:

Dacă comandați până la ora 17, un articol disponibil, comanda dvs. va fi procesată și expediată în aceeași zi. Pentru articole specializate care necesită o comandă prealabilă, timpul de livrare este de până la 10 zile lucrătoare.

Comenzile dvs. sunt trimise cu opțiunea “Deschidere înainte de a plăti”. Ceea ce înseamnă că veți plăti doar la curier atunci când deschideți, verificați și testați expedierea pentru a vă asigura că obțineți exact ceea ce ați comandat.

Costul de livrare

Livrarea este gratuită!

Timpul de livrare este de 2-maxim 3 zile lucrătoare, conform programului de curierat

Comanda dvs. poate fi obstrucționată pentru unul dintre următoarele motive:

  1. Nu sunt disponibile unul sau toate bunurile comandate; în acest caz, vă vom contacta cât mai curând posibil.
  2. Utilizatorul a indicat o adresă de livrare greșită sau incompletă.
  3. Lipsa unui telefon de contact cu utilizatorul.
  4. Nu există nicio legătură cu utilizatorul.

Plata la livrare – Produsele comandate sunt plătite la curier atunci când sunt livrate – în numerar la livrare. Toate prețurile de pe site sunt finale, fără a fi inclus serviciul de curierat.

Paypal – plata prin site.

Toate costurile sunt indicate în prețul comenzii. Nu există taxe suplimentare ascunse pentru transport, garanție și multe altele.

Livrare cu verificare inainte de a plăti, vi se oferă posibilitatea de a vă asigura că obțineți ceea ce ați comandat.

Fiecare consumator are dreptul să returneze o achiziție în 14 zile prin lege.

Când doriți să returnati produseachiziționate de pe site, vă rugăm să rețineți următoarele: Când comandați sunteți de acord cu condițiile generale ale site-ului și ar trebui să le urmati.

Trebuie să descărcați și completați „RETURN spații libere“

Sumele returnate comenzilor sunt rambursate în termen de 3 zile lucrătoare (statutare 30 zile) cu formularul de a returna un produs a cărui integritate și prezentare decentă nu sunt deteriorate. Rambursările sunt efectuate pentru comenzile returnate în termen de 14 zile de la data livrării. Plata comenzilor pentru care această perioadă a expirat nu se efectueaza de asemenea cele cu documente de plată lipsă. Costurile de expediere a unui articol sunt în contul clientului.

Numai valoarea articolului, exclusiv costurile de transport, este rambursată în ambele direcții.

Va oferim mai multe modele de dispozitive cu diferite dimensiuni de ecransi caracteristici. Dacă aveți dificultăți cu selecția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru sfaturi.

Toate dispozitivele pe care le oferim au destule extra-uri care ar putea fi utile pentru tine în timp. Facilitățile suplimentare, cum ar fi music player, video player, vizualizator foto, cititoare de e-book, jocuri, convertor valutar, calculator, transmițător FM, funcția Bluetooth – pentru a efectua apeluri (Această funcție este disponibilă numai pe unele modele), intrare AV – pentru a fi inclusa camera video pentru parcare (Această funcție este disponibilă numai pe anumite modele).

Nu orice navigatie o puteți utiliza pentru camioane. În acest scop, aveți nevoie de un dispozitiv care vă permite să introduceți parametrii camionului și veți naviga pe ruta cea mai potrivita pentru tine. In magazinul nostru va oferim modele specializate.

Software-ul de navigare . Toate GPS-urile care le oferim, auinstalat în limba romana – Ultima actualizare.

Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Macedonia, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Islanda, Italia, Kazahstan, Kosovo, Letonia, Lituania, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Moldova, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina, Anglia, Vatican.

Toate dispozitivele GPS pe care le oferim au instalat radarele și posturile de poliție, care v-ar fi un mare ajutor.

  • Poate fi nivelul baterieifoartescazut. Vă rugăm să conectați încărcătorul la aparat și încercați din nou după un timp.
  • Unele dispozitive pentru a porni necesita ținerea butonului de pornire apasat câteva secunde.
INFORMAȚII DESPRE NOI

CONTACTATI-NE PENTRU ORICE INTREBAREgpsarea.ro Web analyticsdirector web, catalog firme, anunturi, stiri

Forum de discutii – Roportal

Serviete

Inscrie-te in TOP !

inregistrare marci